Koko viikko on ollut todella tuulinen, arvatkaa vaan onko mukava liikkua skootterilla kun tuuli meinaa työntää ojaan? No ei todellakaan ole..... Olen jäänyt muista hieman jälkeen koulussa kun oli viime viikolla kipeänä ja alkuviikosta olin siellä tukarikoulutuksessa.. nyt yritän saada muita kiinni.

Olin eilen Annan kanssa Myllyn ostoskeskuksessa shoppailemassa, pitkästä aikaa. Illalla serkkuni Julius tuli kylään, hän viettää aikaansa veljeni Henrin kanssa, joten siitä ei ole minulle mitään vaivaa.

Tänään menin aamulla kirkkoon, joten nyt kaikki rippikouluuni vaadittavat kirkot on suoritettu eikä niitäkään tarvitse enään miettiä. Huomasin juuri, että kaikki viikonloppuni ovat täynnä kesälomaan saakka. Ja varmaan vielä kesälomallakin, vähän riippuu mihin kohtaan kesätyöni sijoittuu, sain meinaan kunnalta kesätöitä. Enimmäkseen jossain puistoissa, keräten roskia ja nyppien rikkaruohoja, mutta siitä saa rahaa.

Huomenna lähdemme koko perhe Pohjanmaalle, käymme Kauhajoella ja Kristiinankaupungissa. Yövymme ensin Henrin kummien luona, ja toisena yönä menemme pikkuserkkuni Sannin luokse.