Jey, pääsin vihdoinkin uimaan! :) Rakastan uintia, vaikka en sitä silti harrastakkaan. Erikalla on uima-allas sisällä, niin sinne on aina kiva mennä, kun ei tartte maksaa siitä-...:D

Käytiin lauantaina Annan ja Erikan kanssa Myllyn ostoskeskuksessa. Bongasin pari löytöä. :)

Ostokseni:

- Mustat housut, Lindex, 4.95! (en tiedä alkuperäistä hintaa, housut oli ensin alennettu 19,95:teen ja sitten 9.95 ja sitten minä bongasin ne roikkumasta puolet pois alennetuista hinnoista rekissä. Joten sain halvalla hyvät housut. :))

- Kesämekko, H&M, 14.90 (ajattelin laittaa tämän mekon kevätjuhliin, ja sen jälkeen voin vapaasti käyttää tätä kesällä, niin ihana! Ja kohtuu halpa)

- jäätelö... :D

553290.jpg553293.jpg

Vietimme koulussa vappua kisaten luokittain mölkyssä ja köydenvedossa. :D Meidän luokka on nyt vuoden mölkkymestari kasi luokkalaisista, ja köydenvedossa tultiin toisiksi. (meitä on neljä luokkaa) Lopuksi saimme munkit ja tripit ennen kuin lähdimme kotiin.

Illalla mennään illastamaan. (johonkin?) No sinne tulee J ja AS joten tuskin mulla tylsää tulee, on siellä kyllä muitakin. :D

553296.jpg Laitan ehkä tämän illalla ja tämän kanssa ajattelin laittaa ihan tavallisen puseron + korut.

( Jos puhun jostain henkilöstä pelkillä alkukirjaimilla (esim J ja AS) tarkoitan silloin jotain poikaa.)

Oli taas mielenkiintoinen musiikintunti. Opettajamme on kova ilmaisemaan mielipiteitään jostain tietystä asiasta. Tänään puhuttiin Ruotsista ja Virosta. Hän ei tajua minkä takia monet suomalaiset lomailevat Virossa, miksei Ruotsissa. Virossa on kuulemma niin epäystävällisiä ihmisiä mutta Ruotsi on aivan toista maata. Minä siten siihen fiksuna sanoin että minä en menis kumpaakaan, ei eroa paljon Suomesta.

Jos mä lähtisin lomailemaan niin haluan jonnekin lämpimään ja mahdollisimman kaus pohjolasta. Vaikka silti en haluaisi asua missään muualla kuin Suomessa.

Ja loppuun vielä varmistukseksi etten loukkaa ketään: ruotsalaiset eivät ole kaikki homoja ja kyllä virolaiset ovat ihan yhtä mukavia kuin muutkin.

Mitä mieltä te olette Ruotsista, Virosta tai Venäjästä?