Halusin tehdä postauksen jostain näyttelijästä, joten ensimmäisenä vuorossa Johnny Depp Pirates of the Caribbean kolmos osan leffan takia. Ja Johnny kuuluu myös minun suosikkinäyttelijät kaartiin. :)

Johnny Depp

Koko nimi: John Christopher Depp (toinen)

Syntymäaika: 9.6.1963

Pituus: 178cm

Syntymäpaikka: Owensboro, Kentucky

Vietti lapsuutensa: Floridassa

Depp pääsi mukaan elokuva buisnekseen 20-vuotiaana. Hänen silloinen vaimonsa, Lori Anderson, esitteli hänet Nicholas Cagesille. "Nick" sopi agenttinsa ja Johnnyn tapaamisen, ja siitä kaikki lähti käyntiin.

Deppin ensimmäinen elokuva oli Painajainen Elm Streetillä vuonna 1984. Mutta kuitenkin ensimmäinen elokuva joka löi Johnnyn pysyvästi elokuvamaailmaan oli Saksikäsi Edward, sen ohjasi Tim Burton ja Johnny on myöhemminkin nähty Burtonin leffoissa. (esim. Jali ja Suklaatehdas, Corpse Pride)

Ensimmäisen Oscar-ehdokkuutensa Depp sai Pirates of the Caribbean 1. osan Jack Sparrown roolista. Deppillä on myös oma tähti Hollywoodin Walk of Famella. (-99)

Johnny omistaa kaksi taloa, toisen Ranskassa ja toisen Los Angelesissa. Hän on naimisissa ranskalaisen laulajattaren Vanessa Paradisin kanssa ja hänellä on kaksi lasta: Lily-Rose Melody (s. 27.5.1999) ja John Christopher Depp (Mutta kutsutaan Jackiksi, s. 9.4.2002).

Johnnylla on monia tatuointeja, tunnetuinpia niistä on:

- "Wino forever" oikeassa hauiksessa, alunperin tatuoinnissa luki Winona forever hänen ex-kihlattunsa Winona Ryderin kunniaksi mutta erotessaan Winonasta hän poistatti osan tatuoinnista ja jäljelle jäi vain Wino. (Jos oikein muistan se tarkoittaa juoppoa :D)

- kolme pientä suorakaidetta yhdessä sormessa

- "Jack" ja lentävä lintu, Tatuointi nähdään Piratesin ensimmäisessä osassa. Oikeasti tatuointi on otettu hänen poikansa kunniaksi.

605882.jpg 605883.jpg

Vasemmanpuolinen kuva: Saksikäsi Edward, oikea kuva: Jack Sparrow elokuvasta Pirates of the Caribbean

 

605885.jpg 605887.jpg

Oikeanpuolimmainen kuva: Johnny ja Vanessa Paradis

-------------------------------------------------------------------------------

Uusi kategoria; Katsaus elämään, eli pieniä "info" paketteja näyttelijöistä, laulajista, kirjailijoista, yms.